Βίντεο από το υποβρύχιο σπήλαιο στο Κρυονέρι Αρκαδίας από σπηλαιοδύτες του ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο. που εξερευνούν τα υποβρύχια σπήλαια στο Αρκαδικό Χωριό



Filed under : Uncategorized

Τον Αύγουστο που μας πέρασε, είχαμε τη χαρά αλλά και τη τιμή να πραγματοποιηθεί στο Αρκαδικό Χωριό από μέλη του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου (ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.), μία Παρουσίαση (πρώτη σε όλη την Αρκαδία) για τα υποβρύχια σπήλαια της Αρκαδίας και ειδικότερα για εκείνα που εξερευνώνται τώρα στο χωριό μας.

Ένας εκ των ομιλητών εκείνης της Παρουσίασης ήταν ο κ. Βασίλης Αθανασόπουλος, ο οποίος μας έστειλε ένα νέο βίντεο με το ενάλιο σπήλαιο στο κοντινό μας Κρυονέρι. Μαζί με το βίντεο, μας έστειλε κι ένα μικρό κείμενο, το οποίο έχει ως εξής:

Καλημέρα στο Αρκαδικό Χωριό και σε όλη την Αρκαδία! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώσαμε μια μικρή ταινία διάρκειας 7 λεπτών για το ενάλιο σπήλαιο στο Ακρωτήριο Κατελάνος στο Κρυονέρι Αρκαδίας. Πρόκειται για ένα από τα πολλά ενάλια σπήλαια της περιοχής σας και όπως θα δείτε στο βίντεο είναι εντυπωσιακό.

       Πολλά μέλη του συλλόγου μας, του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου – ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο. εξερευνούν, φωτογραφίζουν και βιντεοσκοπούν σπήλαια της περιοχής της Κυνουρίας από το 2014 μέχρι σήμερα και το πλήθος και η ομορφιά τους δείχνει πως αυτό θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμα.

       Ευχαριστούμε τους κατοίκους του Αρκαδικού Χωριού για τη βοήθεια, την υποστήριξη και τη φιλία τους. Βασίλης Αθανασόπουλος 

Απαντούμε κι εμείς στον κ. Βασίλη Αθανασόπουλο, πως ευχαριστούμε τον ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο. που μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες, βίντεο και πληροφορίες από τις εξερευνήσεις των σπηλαίων της περιοχής μας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τα μέλη που μας έχουν επισκεφθεί μέχρι στιγμής κι έχουμε γνωρίσει από κοντά και με τα οποία έχουμε αναπτύξει δεσμούς φιλίας και εκτίμησης. Χαιρόμαστε όποτε επισκέπτονται το Αρκαδικό Χωριό και με τα οποία δεν λέμε ποτέ αντίο, αλλά… εις το επανιδείν:

Τα μέλη αυτά είναι: Αθανασόπουλος Βασίλης, Κολίσογλου Στέλιος, Λιπάρου Σταματία, Βασάλος Βασίλης, Καρατζήμας Γιώργος, Πετρούλιας Βασίλης, Μαρατίδου Σοφία, Βασιλείου Κώστας, Λουκά Άνια, Πουλάκος Στέλιος, Κολοκοτσά Ιωάννα.

Είσαστε όλοι αξιοθαύμαστοι! Θερμούς χαιρετισμούς από τo Αρκαδικό Χωριό.

Ηλίας Κουγιεμήτρος

 

Δείτε το βίντεο, εδώ:

 

Comments are closed.

  • Welcome / Καλώς

    Welcome to the official website of
    The Arkadian Village.
    Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικου Χωριου.

  • Arkadiko Gallery
    playgr2-5.jpg  b22 b33 4 komvos11.jpg
  • Social Media
  • Archives