George Karellas‏



The best job in the world / George came very close 

Στις 6 Μαϊου, το υπουργείο Τουρισμού της Αυστραλίας ανακοίνωσε τον νικητή του διεθνούς διαγωνισμού για την ¨Καλύτερη Δουλειά του Κόσμου¨.

Βάση ανεπίσημων πληροφοριών που διέρρεαν τις τελευταίες ημέρες, τη θέση κυρίως διεκδικούσε ο Άγγλος Ben Southall και ο Ελληνοϊρλανδός Γιώργος Καρέλλας, με τελικό νικητή τον Ben.  Ben, συγχαρητήρια.

Γιώργο, είμαστε υπερήφανοι για το κατόρθωμά σου, όπως φανταζόμαστε περήφανοι θά’ναι και όλοι οι απόδημοι Έλληνες που παρακολούθησαν στενά τους τελευταίους μήνες τον διαγωνισμό.

Ο Γιώργος θα παραμείνει στην Αυστραλία μέχρι τα τέλη Μαϊου, φιλοξενούμενος του υπουργείου Τουρισμού της Αυστραλίας.

Ο φίλος μας ο Γιώργος έχει πολλά να σκεφτεί τις επόμενες μέρες, καθώς οι Αυστραλοί του έχουν προτείνει συμβόλαια συνεργασίας, αλλά και Ιρλανδικοί τηλεοπτικοί σταθμοί επίσης ενδιαφέρονται για τον συγχωριανό μας για επαγγελματική συνεργασία. Είμαστε σίγουροι πως οι προτάσεις θα πληθαίνουν όσο περνούν οι μέρες.

George, keep on rockin’! There are plenty of great adventures for you ahead!

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να ανατρέξει στο blog του Γιώργου για λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμονή του στην Αυστραλία και το Great Barrier Reef :  http://georgetk.wordpress.com

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την τελική αναμέτρηση στην Αυστραλία, με τον Γιώργο και τους υπόλοιπους 15 διαγωνιζόμενους που έφτασαν στο τελικό.

One Response to “George Karellas‏”

  1. Elias - Greece - Says:

    Πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο! Διαβάζοντας κάποιος το blog του Γιώργου εύκολα διαπιστώνει οτι έχει μεγάλο ταλέντο στο γράψιμο, ιδίως από τον γλαφυρότατο τρόπο με τον οποίο περιέγραφε τα μέρη της Αυστραλίας που επισκέφθηκε όσο διαρκούσε ο διαγωνισμός.
    Είναι επίσης δεινός φωτογράφος. Χωρίς αμφιβολία, το Ελληνικό υπουργείο Τουρισμού θα μπορούσε να αποκομίσει πολλά τουριστικά οφέλη για τη χώρα μας, άν αξιοπιούσε αυτόν τον ταλαντούχο νεαρό.

  • Welcome / Καλώς

    Welcome to the official website of
    The Arkadian Village.
    Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικου Χωριου.

  • Arkadiko Gallery
    playgr2-5.jpg  b22 b33 4 komvos11.jpg
  • Social Media
  • Archives