Message / Μήνυμα



ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Το διαδίκτυο (internet), εξελίσσεται σε ένα οικουμενικό μέσο επικοινωνίας. Θελήσαμε λοιπόν κι μείς να αξιοποιήσουμε αυτό το μέσο, και να αποκτήσει ο σύλλογός μας ένα  “όχημα”  με το οποίο να μπορούν οι συγχωριανοί μας να  έρθουν πιο κοντά αναμεταξύ τους. Το πλεονέκτημα μιας ιστοσελίδας βρίσκεται στη “ζωντάνια” της επικοινωνίας που προσφέρει.. Προσδοκία μας, να δοθεί ένα ενθαρρυντικό βήμα, χρήσιμο όχι μόνο ώς μία παρέμβαση στα ζητήματα του χωριού και στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου, αλλά να δοθεί η δυνατότητα επικοινωνίας του χωριού μας με τους ανά της οικουμενικής διασποράς Αρκάδες.

Αυτό εξ’ άλλου ήταν και το μεγάλο όραμα των πρώτων πατριωτών μας που εμπνεύστηκαν και κόπιασαν για να υλοποιηθεί το Αρκαδικό Χωριό.

Πιστοί σ’αυτό το όραμα, προσδοκούμε κι μείς να βάλουμε ένα λιθαράκι,

δίπλα σε πάμπολα λιθαράκια  που οι συγχωριανοί μας έχουν εναποθέσει σ’αυτό το χωριό με το πέρασμα των χρόνων.

Ευχή μας είναι να ανοιχθούν οι ορίζοντες του συλλόγου μας και η ιστοσελίδα αυτή, να λειτουργεί ως μία “γεννήτρια ιδεών”,  για το καλό καί την πρόοδο όλων μας.

Ο δικτυακός μας τόπος (website), ευελπιστούμε πως όσο περνά ο χρόνος, συνεχώς θα βελτιώνεται, καθώς θα εμπλουτίζεται με τη σοφία των παλαιών και τον ενθουσιασμό των νέων.

Πατριωτικούς  χαιρετισμούς

Ηλίας  Κουγιεμήτρος    Γεωργία  Κωστάκη

Αρκάδες  εσμέν

Comments are closed.

  • Welcome / Καλώς

    Welcome to the official website of
    The Arkadian Village.
    Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικου Χωριου.

  • Arkadiko Gallery
    playgr2-5.jpg  b22 b33 4 komvos11.jpg
  • Social Media
  • Archives