Greeting | Χαιρετισμος



ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι του Αρκαδικού Χωριού :

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας. Στην εποχή που διανύουμε,

η συμβολή της τεχνολογίας στην πληροφορική και την επικοινωνία είναι τεράστια. Το παγκόσμιο διαδίκτυο ή αλλιώς internet έχει φέρει μία πραγματική επανάσταση στον κόσμο των επικοινωνιών. Αποτελεί ένα απίστευτα εύχρηστο μέσον επικοινωνίας, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τους θέση. Αυτήν την απόσταση επιθυμούμε κι μείς να εκμηδενίσουμε και η πληροφόρηση για τα θέματα που μας απασχολούν να γίνει άμεση.

Επιδιώκουμε, μέσω της ιστοσελίδας μας, την θετική επιρροή για τη βελτίωση της ζωής μας στο Αρκαδικό Χωριό. Θέλουμε να καταστούν όλοι οι συγχωριανοί μας, ενεργοί πολίτες, με τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν στα ζητήματα του χωριού μας, καθημερινά και αποτελεσματικά, κι από ένα βήμα που θα είναι διαθέσιμο για όλους.

Θέλουμε να ακούγεται η φωνή όλων, καθώς σε μία Γενική Συνέλευση που γίνεται μια φορά το χρόνο, είναι αδύνατο να εκφραστούν όλοι και πολύ δύσκολο να πληροφορηθούν όλα τα τεκταινόμενα της χρονιάς που πέρασε, λόγω έλλειψης επαρκούς χρόνου.

Ο στόχος μας βέβαια, δεν είναι μόνο να αναζητούμε και να ανταλλάσουμε πληροφορίες αναμεταξύ μας. Αναζητούμε και συνεργασία, γιατί κυρίως αυτή κατοχυρώνει την πραγματική πρόοδο του χωριού μας.

Το Αρκαδικό Χωριό πέρασε από μυριάδες κύματα δυσκολιών και απογοητεύσεων. Αδικηθήκαμε και δοκιμαστήκαμε. Το μέλλον, επιφυλάσσει σκληρή δουλειά. Μέρα με τη μέρα όμως, στεριώνει το χωριό μας όλο και περισσότερο.

Κι αυτό, γιατί κάθε “μάχη” μάς δυναμώνει.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τις Παναρκαδικές Ομοσπονδίες Η.Π.Α. και Καναδά, οι οποίες πάντα βρίσκονται αρωγοί στο πλευρό μας.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο θά ήθελε θερμά να ευχαριστήσει τους δύο συγχωριανούς μας, Γεωργία Κωστάκη και Ηλία Κουγιεμήτρο, που πρόσφεραν εθελοντικά τον χρόνο τους και που με μεράκι δημιούργησαν την ιστοσελίδα,

του συλλόγου του Αρκαδικού Χωριού.

Πατριωτικούς Χαιρετισμούς,

Δ.Σ.

Αρκαδικού Χωριού

Comments are closed.

  • Welcome / Καλώς

    Welcome to the official website of
    The Arkadian Village.
    Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικου Χωριου.

  • Arkadiko Gallery
    playgr2-5.jpg  b22 b33 4 komvos11.jpg
  • Social Media
  • Archives